2015. november 23., hétfő

Kecsketejes szappan csoki és kókusz illattal, rizskorpa és kukoricacsíra olajjal

Tél derekán még inkább szüksége testünknek-lelkünknek egy kis kényeztetésre. A csoki és kókusz kettőse nekem kimondottan édeskés, téli illat, ami még a legzordabb időben felderít.
A kecsketej már magában is biztosítjsa a szép és egészséges bőrt.
A csoki nemcsak kedélyállapotunknak tehet jót, de szappanba csempészve a bőrünk is hálás lesz érte. Egyre több kozmetikumban használják a csokit, nemhiába. A kakaótól a bőr rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá, hidratálttá és feszesebbé válik.
A rizskorpa olaj hidratáló és visszazsírozó tulajdonságokkal rendelkezik, a bőr simább és selymesebb lesz tőle. A benne található gamma-orizanol véd a napsugárzás káros hatásaitól is, valamint gazdag E-vitaminban és linolénsavban.
A szappant kukoricacsíra olaj is gazdagítja, amely kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik, tele van A-, E-, F-vitaminnal és lecitinnel, így késlelteti bőr öregedését,  ráncosodását. Jó hatással van a pikkelysömörre és az ekcémára, bőrkondicionáló, bőrsimító és hidratáló anyag.  Zsír- és vízhiányos bőrre kiváló hatással van.
Felfrissülés, felüdülés testnek és léleknek egyaránt!

Összetétel: olívaolaj, napraforgóolaj, rizskorpa olaj, kukoricacsíra olaj, pálmavaj, kókuszvaj, kakaópor, kókusz- és csokoládé szappanillat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése